Despre Kineto Klinik

De ce ne aleg pacienții?

Kineto Klinik este compus dintr-o echipa de specialisti cu experienta in domeniu, dispusi sa vina in ajutorul pacientilor sai.

La Kineto Klinik oferim programe personalizate pentru toți: copii, bătrâni, mame, sportivi, persoane sedentare.

Prin programe individualizate de kinetoterapie, bine coordonate si atent monitorizate, cu ajutorul echipamentelor performante si a preturilor accesibile, lucram continuu la ameliorarea si imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor nostri.

Echipa de medici și profesioniști Kineto Klinik vor avea grijă de tine și te vor sustine în toate fazele procesului de reabilitare și reeducare până la recuperarea completă. În același timp, compoziția multidisciplinară a echipei medicale Kineto Klinik face din centrul nostru un punct de referință unic pentru oricine dorește să prevină orice stare patologică și să păstreze sănătatea în toate formele ei.
Kineto Klinik dispune de mai multe cabinete de consultații în specialitățile neurologie, reumatologie, ortopedie, medicină internă și recuperare medicală (fizioterapie, kinetoterapie și masaj).

Kineto Klinik este un centru de referință pentru zona de sud a orașului Timisoara, dar și pentru Giroc și Chișoda. La noi se ajunge foarte ușor, iar parcarea e gratuită.

Experiență clinică

Specializările noastre

Neurologie

Ortopedie

Reumatologie

Medicină Internă

Echipa noastră

CUNOAȘTE SPECIALIȘTII

Realizat cu ❤ și cafea de   SweetLime Agency